Visste du att Egyptierna var de första att upptäcka och implementera kosmetika?

Om Stockholms Analytiska Laboratorium

image

SALAB är ett företag som utvecklar och tillverkar kundunika hud, hår- och stylingprodukter samt ett flertal specialprodukter inom vård, omsorg och personhygien. För mer information tveka inte och kontakta oss nu.

Vår strävan är att ha ett nära samarbete med våra kunder och vi ser våra projekt som långsiktiga.
Vi erbjuder därför en helhetslösning som är anpassad både för kunden och för vår produktionsanläggning. Läs mer om våra produktlinjer.

SALAB är ett företag som lever i ständig förbättringsmiljö och hela tiden arbetar mot att uppnå en optimal och mer ekonomisk produktionsprocess. image
Detta gynnar i slutändan båda parterna i samarbetet.

SALAB har en god ekonomi och är en stabil partner att arbeta med. Omsättningen har de senaste åren ökat med i snitt 10% per år. Vi har samtidigt ökat vår produktionskapacitet genom stora tekniska förbättringar och nyinvesteringar.


image SALAB´s organisation består av 36 anställda varav 6 är kemister. Dessa ansvarar för utveckling, kontroll och ser till att lagar och förordningar följs.

För SALAB är det viktigt med en bra arbetsmiljö för de anställda. Det är också självklart att verksamheten tar hänsyn till miljön. Vårt miljöarbete bygger på en successiv miljöanpassning efter en antagen miljöpolicy.

Företaget har sin verksamhet belägen i Gustavsberg, 2 mil öster om Stockholm i vår vackra skärgård.

Webdesign by Shadowstyle
img img img img img img img img img img img img img img img