Stockholms Analytiska Lab AB är ett av Nordens ledande företag inom utveckling och produktion av hud, hår- och specialprodukter. Vi finns i Gamla Badkarsfabriken, Gustavsberg och är ett härligt team på 42 personer.

Vi växer och behöver förstärka vårt team med en...

LABORATORIE-ASSISTENT R&D/FORMULERING

Vill Du vara med och utveckla hudvårds- och skönhetsprodukter?

För Dig som är utbildad laboratorie-assistent el. motsvarande och har ett intresse för hudvårds- och skönhetsprodukter är det här en fantastisk chans att få arbeta med ovan nämnda arbetsuppgifter. Du kommer jobba tillsammans med ett team av kemister men måste kunna jobba självständigt efter hand. Du bör också ha viljan att växa i Din arbetsroll och utöka Din kompetens vartefter.

Du bör som person vara kvalitetsmedveten, noggrann, kommunikativ och driven för att trivas på denna plats. Du bör vara service-minded, kunna arbeta prestigelöst i ett sammansvetsat team där man jobbar mot uppsatta deadlines i projektform.  Du bör också vara strukturerad, glad och positiv.

Vi vill att Du som söker har:

  • Utbildning inom kemi/biologi el motsvarande
  • Erfarenhet av laboratoriearbete (gärna inom kosmetik men ej krav)
  • God administrativ förmåga
  • Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift
  • Kommunikativ (kontakt med kunder, leverantörer samt internt)
  • God datorvana (främst excel/word)

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Heltid 40 h/vecka. Flextid tillämpas.

Vi erbjuder fast månadslön, friskvårdsbidrag, massage på arbetstid, roliga konferenser/kickoffer, möjlighet till bonus samt förmånen att jobba i ett trevligt och framgångsrikt företag.

Välkommen att sända in Din ansökan/CV till: jobb@salab.se senast den 30/11 2018. Tillträde enligt ök men senast Q1 2019.

För mer information – besök gärna vår hemsida www.salab.se. (ny hemsida kommer inom kort)