Integrerade Tjänster

Våra experter och moderna anläggningar finns till ert förfogande för att vi ska kunna hjälpa er med allt från produktutveckling till produktion.

Salab lab test Maya

Koncept & Produktutveckling

Salab Factory Filling machine DEO

Kontrakts- & Private Label Tillverkning

Koncept & Produktutveckling

Vi utmärker oss själva vid skärningspunkten där kemi och teknik, analys och kreativitet, möter varandra.

01

Produktutveckling

Primärt granskar vi tillsammans era produktidéer, planer och förväntningar. Vi dokumenterar allt i minsta detalj i en produktspecifikation för att försäkra oss om att vi är helt i linje med era förväntningar.

Salab R&D Alf Jarmeus
Salab lab formulation beaker

02

Stabilitets- & Belastningstester

I våra moderna laboratorier analyserar vi ämnen och föreningar, framställer prototyper och utför noggranna tester, så att allting som lämnar SALAB uppfyller de högsta kraven.

03

Förpackning

Vi kan även hjälpa dig med att finna en optimal förpackning till din produkt som helt går i linje med dess funktion, utseende, och önskad prisnivå. Vid val av förpackning är inte bara designen av vikt utan även produktens prestanda bör tas med i beräkningen.

Salab packaging shelf

Har du redan en projektidé?

Kontrakts- & Private Label Tillverkning

Vi utmärker oss själva vid skärningspunkten där kemi och teknik, analys och kreativitet, möter varandra.

04

Högsta Kvalitet
Intern Produktion

Våra produktionsanläggningar tillsammans med våra erfarna tekniker, operatörer, och ingengörer, säkerställer att alla produkter produceras internt och att de uppnår våra höga krav, kvalitetsstyrningssystem samt certifieringar.

Salab factory blending tank
Salab Factory Filling machine DEO

05

State of the Art

Vi har en väldigt modern och flexibel tillverkningsanläggning, där vi årligen genomför större investeringar i vår produktions- och logistikkapacitet. Vår målsättning är att uppfattas som en proaktiv, professionell och seriös samarbetspartner som alltid strävar efter kontinuerlig och hållbar utveckling.

06

Flexibilitet

Vi står väl rustade med flera toppmoderna fyllningsmaskiner för att fylla tuber, flaskor, burkar, refill påsar eller övriga mindre specialförpackningar.

Salab factory filling line young boy
Shopping Basket