Salab söker nästa stjärna!

Lagerassistent

För att fortsätta vår tillväxt söker vi hela tiden nya talanger.

Vi söker nu en extra hjälpande händer och fötter till lagret.

Eller dela!

Välkommen till SALAB!

Ledande svensk tillverkare av unika kosmetiska produkter.

Vår fokus och styrka ligger i att utveckla och producera högkvalitativa kosmetiska produkter inom hud-, hår-, och intimvård. Vårt kontor och produktionsanläggning ligger ett stenkast från centrala Stockholm, strax intill Gustavsbergs centrum. Här finner du vår samlade expertis inom; R&D, förpackning, och produktion där vi hjälper dig med full service från idé, genom utvecklingen till färdig produkt. Vi är ett härligt team på strax över 50 personer.

Ditt nya jobb...

Är du en ansvarskännande, strukturerad och noggrann person? Då kan denna tjänst som lagerassistent vara perfekt för dig.

Vi söker nu en person för direktrekrytering ute i Gustavsbergs hamn, med start omgående.

Arbetsbeskrivning:

Dina arbetsuppgifter kommer bestå utav att planera och ta fram emballage till produktionen med hjälp av plocklistor. Du kommer hjälpa till med godshantering vid in och utleveranser. Olika typer av truckkörning förekommer så som skjutstativ, motvikt och ledstaplare.

Arbetstid: 07.00-15.30

Omfattning: Heltid

Kollektivavtal: IF Metall, IMG-avtalet

Du som person...

Profil…

Att ta eget ansvar för att planera ditt jobb är inte några problem för dig. Du har god förmåga att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du tycker det är kul att arbeta i ett team och att tillgodose kundernas behov och krav.

Du har med fördel…

  • Truckkort för skjutstativ, ledstaplare och motvikt, samt minst körkort AM
  • Bra sifferminne och administrativ förmåga
  • Service-minded och stresstålig
  • God fysik, noggrann och strukturerad

Salab erbjuder dig...

Tillsvidareanställning. Heltid 40h/ v. Företaget har kollektivavtal.

Utöver ett otrolig starkt team med kompetenta kollegor du kan lära dig av och utvecklas tillsammans med erbjuder vi även fast lön, friskvårdsbidrag, möjlighet till massage/naprapat på arbetstid, gemensam friskvårdsaktivitet som för närvarande är yoga, roliga aktiviteter som AW, kickoffer, konferenser.

Tjänsten är på plats hos SALAB i Gustavsberg. Rekryteringen utförs av WeStaff Sweden, vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare.

Rekryteringsansvarig: Mikael Eriksson Tel: 072-965 00 26 E-mail: mikael@westaff.se

Skicka in ditt CV redan idag, den här möjligheten vill du inte missa.

Sök tjänsten via