Vi behöver förstärka vårt R&D Team med följande position:

ASSISTANT R&D FORMULATOR

Är du noggrann, systematisk OCH lösningsorienterad samt gillar att jobba i team? Har ett intresse för kemi och kosmetiska produkter, då kan du vara rätt person för oss!

Rollen

Som vikarierande Assistant R&D Formulator arbetar du huvudsakligen med att assistera våra utvecklingskemister i deras arbete på utvecklingslabb. Det görs bl.a. genom att ta fram labbprover utifrån anvisning och/eller receptur, hantering av provutskick till kunder, ansvara för stabb- och belastningstester, följa upp testresultat och ansvara för dokumentation och allmän ordning på utvecklingslabb.

Vikariatet är heltid, 40h/vecka och gäller under 15 månader.

Vi letar efter…

I denna roll lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet samt goda kommunikationskunskaper gentemot kollegor, leverantörer och kunder. Vidare ser vi gärna att du har ett starkt intresse för kemi, produktion och kosmetiska produkter. Du är engagerad, ödmjuk, organiserad och har ett öga för detaljer. Du är systematisk, självgående och prestigelös samt gillar att jobba i team.

God datorvana och lätt att lära sig nya affärssystem. Har goda kunskaper i både svenska och engelska, både tal och skrift. Kommunikation i rollen sker dagligen både på svenska och engelska. Laborativ erfarenhet och intresse är starkt meriterade.

Vi erbjuder…

Vi erbjuder en utvecklande och rolig arbetsmiljö där fokus ligger på att jobba Tillsammans för att skapa de bästa kosmetiska produkterna på marknaden.

Vi erbjuder fast lön och företagsförmåner som, friskvårdsbidrag, företagsyoga och roliga aktiviteter som konferenser och kickoffer. Vi arbetar enligt följande ledord:

Kommunikation, Respekt, Gemenskap och Tillsammans

Välkommen att sända in din ansökan med CV och Personligt brev till: jobb@salab.se snarast. Tillträde önskas omgående efter möjlighet. Besök gärna vår hemsida http://www.salab.se för mer information om oss som företag.

Shopping Basket