Vi behöver förstärka vårt utvecklingsteam med följande position:

Packaging Assistant – Kosmetiska Produkter

Är du kommunikativ, noggrann och lösningsorienterad samt gillar att jobba i team? Har ett intresse för emballage och kosmetiska produkter och att följa trender och innovation på emballagemarknaden, då kan du vara rätt person för oss!

Rollen

Som Packaging Assistant jobbar du tätt tillsammans med Packaging Manager och Projektledare för assistering av sourcing och administrativa uppgifter till kundspecifika projekt. Du jobbar detaljorienterat, strukturerat och självständigt med arbetsuppgifter så som: sourcing av emballage och leverantörer, hantering av prover och dokumentation, orderläggning och leveransbevakning. Du kommer även vara med och lära dig om produktionstekniska problem och lösningar för emballage samt även viss hantering av emballagereklamationer.

Vi letar efter…

I denna roll lägger vi stor vikt vid goda kommunikationskunskaper gentemot kollegor, leverantörer samt kunder. Vidare ser vi gärna att du har ett starkt intresse av emballage, produktion och kosmetiska produkter i en dynamisk projektmiljö. Du är noggrann, engagerad och organiserad och har ett öga för detaljer. Du är systematisk, självgående och prestigelös samt gillar att jobba i team.
God datorvana och lätt att lära sig nya affärssystem. Talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Kommunikation i rollen sker dagligen både på svenska och engelska.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och rolig arbetsmiljö där fokus ligger på att jobba Tillsammans för att skapa dem bästa kosmetiska produkterna på marknaden.
Anställningen är heltid, 40h/vecka, resor till leverantörer och mässor kan förekomma några gånger per år. Flextid tillämpas vid behov och möjlighet. Vi erbjuder fast lön och företagsförmåner som, avsättning till tjänstepension, friskvårdsbidrag, företagsyoga och roliga aktiviteter som konferenser och kickoffer.

Välkommen att sända in din ansökan till varför du vill jobba hos oss samt CV till: jobb@salab.se senast 2021-09-15. Tillträde önskas omgående efter möjlighet. Besök gärna vår hemsida www.salab.se för mer information om oss som företag. Kontaktperson för frågor gällande tjänsten: Projektledare Jessica Holgersson, jessica.holgersson@salab.se.

Shopping Basket