Stockholms Analytiska Lab AB är ett av Nordens ledande företag inom utveckling och produktion av hud, hår- och specialprodukter. Vi finns i Gamla Badkarsfabriken, Gustavsberg och är ett dedikerat team på strax under 50 personer.

Vi växer och behöver förstärka vårt team med en...

Packaging Assistant - Kosmetiska Produkter

Är du kommunikativ, positiv och lösningsorienterad samt gillar att jobba i team för att driva projekt framåt? Har ett intresse för emballage och kosmetiska produkter och vill bygga vidare på detta för att bli vår expert inom området? Intresse i att följa trender och innovation på emballagemarknaden likväl som att förutse produktionstekniska utmaningar innan dom uppstått? Då kan du vara rätt person för oss!

Rollen

Som Packaging Assistant jobbar du tillsammans med Packaging Manager och Projektledare för att driva utvecklingen samt sourcing av emballage för kundspecifika projekt. Du jobbar detaljorienterat, strukturerat och självständigt med arbetsuppgifter så som: val av leverantör, hantering av prover och dokumentation. Du kommer jobba utifrån uppsatta kravspecifikationer från kund, tidslinjer och handledning av Projektledare och Packaging Manager. Du kommer vara med och lära dig om och lösa produktionstekniska problem för nytt emballage, lägga orders, leveransbevaka samt jobba med rullande avstämningar mot produktionsplanering för att säkerställa leverans i tid för produktion.

Kort och gott: här får du vara med från idé- och utvecklingsstadiet till färdig produkt.

Rollen kan även innebära inköpsassistans till order-, inköps- och produktionsplanering.

Vi letar efter

I denna roll lägger vi stor vikt i goda kommunikationskunskaper gentemot kollegor, leverantörer och kunder och ett starkt intresse av emballage och produktion i en dynamisk projektmiljö. Du är driven, engagerad och organiserad och har ett öga för detaljer. Du är självgående likväl som har lätt för att jobba i team.

God datorvana och lätt att lära sig nya affärssystem. Talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Kommunikation i rollen sker dagligen både på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har utbildning relaterat till emballage, teknik eller produktion och kan bidra med din kunskap till oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och rolig arbetsmiljö där fokus ligger på att jobba Tillsammans för att skapa dem bästa kosmetiska produkterna på marknaden.

Anställningen är heltid, 40h/vecka, resor till leverantörer och mässor kan förekomma några gånger per år. Flextid tillämpas vid behov och möjlighet. Vi erbjuder fast lön och generösa företagsförmåner som, friskvårdsbidrag, massage på arbetstid, roliga aktiviteter som konferenser, kickoffer och möjlighet till bonus varje år utifrån Salabs framgång.

Välkommen att sända in din ansökan med CV till: jobb@salab.se senast 31/10/2019 och ange i ämnesraden vilket jobb du söker. Tillträde under Q1, 2020.

Besök gärna vår hemsida www.salab.se för mer information om oss som företag. Kontaktperson: Projektledare Jessica Holgersson, jessica.holgersson@salab.se .

Shopping Basket