Stockholms Analytiska Lab AB är ett av Nordens ledande företag inom utveckling och produktion av hud, hår- och specialprodukter. Vi finns i Gamla Badkarsfabriken, Gustavsberg och är ett dedikerat team på strax under 50 personer.

Vi växer och behöver förstärka vårt team med en...

Packaging Manager - Kosmetiska Produkter

Är du kommunikativ, positiv och lösningsorienterad samt gillar att jobba i team för att driva projekt framåt? Har ett intresse för emballage och kosmetiska produkter och vill bygga vidare på detta för att bli vår expert inom området? Intresse i att följa trender och innovation på emballagemarknaden likväl som att förutse produktionstekniska utmaningar innan dom uppstått? Då kan du vara rätt person för oss!

Rollen

Som Packaging Manager ingår du i Salabs projektgrupp tillsammans med bland andra kemist, produktionschef och projektledare där du är ansvarig över sourcing samt beställning av emballage till kundspecifika projekt, från idé- och utvecklingsstadiet till färdig produkt. Du kommer jobba utifrån uppsatta kravspecifikationer från kund, tidslinjer från projektledare och tillsammans med projektgruppen för att ta fram rätt emballage till kundspecifika projekt. Vidare, kommer du jobba mot produktion för att säkra produktionstekniska lösningar för nytt emballage samt jobba tätt mot produktionsplanering och projektledare för att säkerställa leverans i tid för produktion.

Vi letar efter

I denna roll lägger vi stor vikt i goda kommunikationskunskaper gentemot kollegor och kunder och ett starkt intresse av problemlösning i en dynamisk projektmiljö. Du är driven, engagerad och organiserad och har ett öga för detaljer. Du är självgående likväl som har lätt för att jobba i team.

God datorvana och lätt att lära sig nya affärssystem. Talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Kommunikation i rollen sker dagligen både på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av emballage sedan några år i branschen och kan bidra med din kunskap till oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och rolig arbetsmiljö där fokus ligger på att jobba Tillsammans för att skapa dem bästa kosmetiska produkterna på marknaden.

Anställningen är heltid, 40h/vecka, resor till leverantörer och mässor kan förekomma några gånger per år. Flextid tillämpas vid behov och möjlighet. Vi erbjuder fast lön och generösa företagsförmåner som, friskvårdsbidrag, massage på arbetstid, roliga aktiviteter som konferenser, kickoffer och möjlighet till bonus varje år utifrån Salabs framgång.

Välkommen att sända in din ansökan/CV till: jobb@salab.se senast 31/10/2019 och ange i ämnesraden vilket jobb du söker. Tillträde under Q1, 2020.

Besök gärna vår hemsida www.salab.se för mer information om oss som företag. Kontaktperson: Projektledare Jessica Holgersson, jessica.holgersson@salab.se.

Shopping Basket