Stockholms Analytiska Lab AB är ett av Nordens ledande företag inom utveckling och produktion av hud, hår- och specialprodukter. Vi finns i Gamla Badkarsfabriken i Gustavsberg, Stockholm och är ett dedikerat team på strax under 50 personer. Vi behöver nu förstärka vårt team med en…

Packaging Manager (Förpackningsansvarig)
Kosmetiska Produkter

Är du kommunikativ, positiv och lösningsorienterad samt gillar att jobba i team likväl som självständigt? Har ett intresse för emballage och kosmetiska produkter och vill bygga vidare på detta för att bli en av våra experter inom området? Finner du intresse i att följa trender och innovation på emballage-marknaden likväl som att förutse produktionstekniska utmaningar innan dom uppstått? Då kan du vara rätt person för oss!

Rollen

Som Packaging Manager ingår du i Salabs R&D Team tillsammans med kemister, förpackningsansvariga och projektledare, där du är ytterst ansvarig för sourcing av emballage (primär- / sekundär- och detaljistförpackning) till private label projekt. Du kommer ha direkt kund- och leverantörskontrakt gällande sourcing utifrån mottagna kravspecifikationer från kund, samt jobba utifrån tids- och kostnadsramar per projekt med direkt avstämning mot projektledare och resten av ditt team. Vidare, kommer du jobba mot Salabs produktion för att säkra produktionstekniska lösningar för nytt emballage samt jobba tätt med produktionsplanering/inköp för att säkra inköp av nytt emballage.

Vi letar efter

I denna roll lägger vi stor vikt i goda kommunikationskunskaper gentemot kollegor, leverantörer och kunder och du har ett starkt intresse av problemlösning i en dynamisk projektmiljö. Du är driven, engagerad och organiserad och har ett öga och intresse för detaljer. Du är självgående likväl som har lätt för att jobba i team. Du är prestigelös och tycker att idéer är till för att bollas tillsammans, för att få fram bästa lösning för SALAB och våra kunder.

Vidare har du en god datorvana och lätt för att lära dig nya system. Talar svenska flytande och har goda kunskaper i engelska, både tal och skrift. Kommunikation i rollen sker dagligen både på svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av emballage och/eller kundkontakt sedan några år i branschen och kan bidra med din kunskap till oss.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och rolig arbetsmiljö där fokus ligger på att jobba Tillsammans för att skapa de bästa kosmetiska produkterna på marknaden åt våra kunder.

Anställningen är heltid, 40h/vecka och kontoret är beläget i fabriken i Gustavsberg. Normalt kan resor till leverantörer och mässor ske någon gång per år, men annars är merparten av tjänsten belägen till fabriken i Gustavsberg.

Vi erbjuder fast lön och generösa företagsförmåner som, friskvårdsbidrag, massage på arbetstid, roliga aktiviteter som konferenser, kickoffer mm. Salab erbjuder också en förmånlig pensionslösning.

Välkommen att sända in din ansökan och CV till: jobb@salab.se senast 2021-02-25. Vi önskar tillträde för tjänsten så snart som möjligt. Besök gärna vår hemsida www.salab.se för mer information om oss som företag. Frågor gällande tjänsten kan tas med: Projektledare Jessica Holgersson, jessica.holgersson@salab.se.

Shopping Basket