Contact Us: Phone +46 (0)8 588 672 00 - Address: Britt Louise Sundellsgata 15, 13450 Gustavsberg, Sweden

Stockholms Analytiska Lab AB är ett av Nordens ledande företag inom utveckling och produktion av hud, hår- och specialprodukter. Vi finns i Gamla Badkarsfabriken, Gustavsberg och är ett härligt team på ca 45 personer.

Vi växer så det knakar och söker därför nya duktiga medarbetare till vår produktion i Gustavsberg.

Beredare:

Ingå i ett team av beredare som arbetar tillsammans med en arbetsledare i renrum. Arbetet består av att bereda kosmetiska produkter. I arbetet ingår bl a invägning och hantering av råvaror samt bereda dem efter receptur från utvecklingskemister.

Fyllningsoperatör:

Ingå i ett team av operatörer som arbetar tillsammans med en arbetsledare på olika fyllningslinjer i vår produktion.Vi arbetar efter tydliga instruktioner och  processer som säkerställer kvalitet till kund och slutkonsument.

Produktion:

Arbetet består till största delen av att arbeta vid en produktionslinje där man granskar, hanterar och paketerar produkter. Produktionen sker enligt GMP och man bör som person vara kvalitetsmedveten och noggrann för att trivas på denna plats. För oss är det viktigt att Du som söker är service-minded, kan arbeta prestigelöst i ett sammansvetsat team.

Vi önskar att Du som söker besitter följande egenskaper:

▪︎ Goda kunskaper i svenska språket, både tal och skrift

▪︎ God fysik, noggrann och strukturerad

▪︎ Ansvarskännande och flexibel

▪︎ Framförallt serviceinriktad, glad och positiv

▪︎ Lagspelare

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningen är en tillsvidareanställning. Arbetstiderna är mellan 07.00-15.30 samt vid behov möjlighet till kvällspass, 15:30-22.00. I övrigt heltid 40 h/vecka.

Vi erbjuder Dig kollektivavtalad månadslön. Vi har även många fina förmåner som vi erbjuder vår personal. Bl a friskvård, hälsoundersökning, massage, konferenser, kickoffer, möjlighet till bonus mm.

Välkommen att sända in Din ansökan/CV till: jobb@salab.se snarast. Tillträde enligt ök. Tala om vilken tjänst Du söker.

Shopping Basket