Stockholms Analytiska Lab AB är ett av Nordens ledande företag inom utveckling och produktion av hud, hår- och specialprodukter. Vi finns i Gamla Badkarsfabriken, Gustavsberg och är ett dedikerat team på strax under 50 personer.

Vi växer och behöver förstärka vårt team med en...

Tekniker

Är du kommunikativ, positiv och lösningsorienterad samt gillar att jobba i team som självständigt? Då kan du vara rätt person för oss!

Rollen

Vi söker idag en till Tekniker att komplettera vårt team på två personer. Arbetet går ut på kontinuerligt underhåll, reparationer och hantering av akuta problem i vår verksamhet. Du kommer jobba med varierande uppgifter men främst fokus på vår produktion: renrum (beredning och fyllning), efterhantering och lager men även relaterade uppgifter till vårt kontor.

Vi letar efter

I denna roll lägger vi stor vikt i att du har tillräcklig kunskap för att jobba självständigt likväl som bra samarbetsförmåga för att jobba i team med dina kollegor.

Du ska ha genomfört utbildning från ett Tekniskt Gymnasium, tex Verkstads Tekniskt Program och ha minst 5års erfarenhet av underhållni och felsökning inom teknisk tjänst. Krav på Pneumatik utbildning.

Meriterande för tjänsten om du kan läsa el schema och har lång erfarenhet av felsökning av el problem.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en utvecklande och rolig arbetsmiljö där fokus ligger på att jobba Tillsammans för att skapa och producera de bästa kosmetiska produkterna på marknaden.

Anställningen är heltid 40h/vecka, vid behov enligt skift/jour. Vi erbjuder fast lön och generösa företagsförmåner som, friskvårdsbidrag, massage på arbetstid, roliga aktiviteter som konferenser, kickoffer och möjlighet till bonus varje år utifrån Salabs framgång.

Välkommen att sända in Din ansökan/CV till: jobb@salab.se senast 30/8/2019. Tillträde under hösten 2019.

Besök gärna vår hemsida www.salab.se för mer information om oss som företag.

Kontaktperson: VD Annica Björklund annica.björklund@salab.se

Shopping Basket