Salab söker ny stjärna till utvecklingsteamet!

Project & Packaging Manager

För att fortsätta vår tillväxt söker vi hela tiden nya talanger.

Vi söker nu en Project & Packaging Manager till vårt R&D Team på ca 7 personer.

Eller dela!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

Välkommen till SALAB!

Ledande svensk tillverkare av unika kosmetiska produkter.

Vi har vår fina produktionsanläggning i ”Gamla Badkarsfabriken”, strax ovanför Gustavsbergs Hamn, där vi erbjuder våra kunder komplett service in-house. Genom att vara en partner som med kunskap och passion utvecklar och förverkligar produkter och varumärken på ett högkvalitativt och hållbart sätt är det vår övertygelse att vi skapar en långsiktig lönsam tillväxt. Vi är ett härligt team på strax över 40 personer.

Rollen...

Vi växer och söker nu en Project & Packaging Manager till vårt R&D Team på ca 7 personer. Teamet jobbar med Private Label för hud-, hår och intimvårdsprodukter till kundspecifika projekt. Du kommer jobba i nära samarbete tillsammans med en produktutvecklings kemist för att utveckla dem bästa produkterna på marknaden. I denna roll kommer du få bred insikt i flera delar av R&D processen då det kommer krävas att ha nära kontakt och att samarbeta med samtliga avdelningar inom Salab såsom; inköp, produktion, teknik, lager, ekonomi och QC.

R&D Teamet översätter kundens behov och levererar fullservice produkter med högt marknadsvärde som gynnar både Salab och våra kunder långsiktigt. Som en del av teamet förväntar vi oss att du trivs med att arbeta i en dynamisk miljö, där mycket vikt kommer ligga vid att dela erfarenheter och arbeta lösningsorienterat för att tillsammans säkerställa att Salab kan erbjuda den bästa servicen och produkterna till våra kunder.

Du kommer rapportera till Head of Private Label med huvud- ansvarsområden såsom:

 • Att projektleda kundprojekt hela vägen från idé genom utvecklingsstadiet till färdig produkt och uppföljning. Det innefattar tvärfunktionell projektstyrning inom Salab samt mot kund och leverantörer. Detta för att säkerställa att tids- och kostnadsramar efterföljs samt att avvikelser fångas upp så snabbt som möjligt.
 • Sourcing av leverantörer och emballage (primärt, sekundärt, transport) inkl. hantering av prover.
 • Inköp av emballage och leveransbevakning för kundspecifika projekt i samstämning med inköp/ produktionsplanering. Här ingår även att förhandla om priser, ledtider och kvalitet med leverantörer med stöd av Head of Private Label.
 • Att agera koordinator mellan kund, leverantör och Salab med fokus på en lösningsorienterad kommunikation för bästa arbetsflöde. Här är också viktigt att utveckla en god kundrelation och att skapa tillit.
 • Driva tekniska frågor internt och med våra leverantörer för att säkerställa bästa möjliga funktion och kvalitet för kund och Salabs produktionsprocess.

Dina egenskaper...

Vi önskar att Du som söker besitter följande egenskaper:

 • Vi lägger stor vikt vid vem du är som person men ser att kandidaten är driven, engagerad, kommunikativ och serviceinriktad med professionellt bemötande
 • 2-3 års erfarenhet av projektledning inom krossfunktionella team
 • Tidigare erfarenhet av produktutveckling, meriterande inom kosmetik
 • Tidigare erfarenhet av produktutveckling, meriterande inom kosmetik
 • Noggrann och strukturerad samtidigt som du är flexibel och prestigelös. Du känner stort eget ansvar men gillar samtidigt att bolla idéer med kollegor för att tillsammans få fram den bästa lösningen
 • Lösningsorienterad som gillar utmaningar som kan ändras från dag till dag
 • Goda kunskaper i svenska och engelska (både tal och skrift)
 • God datorvana, främst inom Officepaketet, meriterande om du har erfarenhet av projektledningsverktyg såsom Jira, Monday, Trello eller liknande.

Vi erbjuder dig...

Tillsvidareanställning. Heltid 40h/ v.

Utöver ett otrolig starkt team med kompetenta kollegor du kan lära dig av och utvecklas tillsammans med erbjuder vi även fast lön, friskvårdsbidrag, möjlighet till massage/naprapat på arbetstid, gemensam friskvårdsaktivitet som för närvarande är yoga, roliga aktiviteter som AW, kickoffer, konferenser.

Tjänsten är på plats på Salab i Gustavsberg, möjlighet till remote arbete ca 1-2d/v utefter planering.

Vi arbetar enligt ledorden

Kommunikation, Respekt, Gemenskap och Tillsammans

Sök tjänsten via

Shopping Basket