Produktkategorier

Förverkliga produktidéer för ert varumärke är verkligen vad vi älskar och är bäst på. Vi är experter i utveckling och tillverkning av personlig vård och specialprodukter

Produkt Kategorier

Förverkliga produktidéer för ert varumärke är verkligen vad vi älskar och är bäst på. Vi är experter på produkter för personlig vård och specialprodukter.

Personlig vård

Hudvård

Vi har en längre erfarenhet och samlat på oss riktig spetskompetens i utveckling av högkvalitativa och effektiva receptorer för framställning av skräddarsydda hudvårdsprodukter, främst inom ansiktsvård.

Våra Private Label kunder har allt från prestige, masstige till massmarknads varumärken. Vi söker kontinuerligt efter nya ingredienser som uppfyller nya krav eller tillfredsställer nya behov.

Ansikts- & Kroppsvård

Vi är ett väldigt mångsidigt tillverkningsföretag med en bred erfarenhet inom de flesta produkttyper för en komplett hudvård, både stay on såväl som rinse off och några exempel är:

● Fuktgivande krämer, lotions, och serum

● Essenser

● Ansiktsmasker

● Rengörande krämer, geléer, och balsam…

● Produkter för alla hudtyper

● Peeling produkter (både kemiska, enzymatisk och mekanisk peeling)

● Kroppsscrub

● Fuktgivande krämer, lotions, och serum

● Essenser

● Ansiktsmasker

● Rengörande krämer, geléer, och balsam…

● Produkter för alla hudtyper

● Peeling produkter (både kemiska, enzymatisk och mekanisk peeling)

● Kroppsscrub

Arbetar även med produkter som gör anspråk på exempelvis kemisk exfoliering, brun utan sol, lindrande, mot rodnad, mattande, porraffinering och olika typer av anti-age produkter.

Brun Utan Sol

Vi har utvecklat och utvecklar vidare hela serier av unika brun utan solprodukter som ger berömliga resultat, en naturlig look, och med fräscha dofter.

Våra unika formuleringar ger era brun utan sol produkter natruligt fräsch solkysst hudton, utan ränder och härliga dofter.

Hela serien är berikad med ett komplex av intensivt återfuktande, hudförstärkande, ingredienser, extrakt av röda alger, mixat med garvämnen och speciellt utvecklade dofter.

Salab brun utan sol

Hårvård

Vi har utvecklat mycket presterande receptorer för att utveckla och tillverka kompletta sortiment av professionella hårvårdsprodukter.

Personlig hygien - Toalettartiklar

Vi har lång erfarenhet av att utveckla och tillverka unika produkter för vår partners varumärke. Några exempel i denna kategori är

Antiperspirant

Deodoranter och högkvalitativa aluminiumfria antiperspiranter med unika formler som innehåller naturliga salter och bikarbonat för full funktion samtidigt som huden får andas och kroppen fungerar normalt.

Desti Antiperspirant

Bad & Dusch

Högkvalitativa receptorer för geler, flytande tvålar, i olika förpackningar och storlekar för att passa önskad prisklass.

Intimvård

Glidmedel

Vi är riktigt stolta över vår utveckling av högpresterande och långverkande glidmedel. Vår breda portfölj av glidmedel som är extra stimulerande, varierande smaker och fria från konserveringsmedel.

Våra formula är framtagna för utveckling av olika glidmedel som är högst lämpliga för människor med känslig hud, allergier, förhindrar klåda, hudirritationer, och kan även förhindra sprickor, och infektioner. Våra glidmedel är rekommenderade att använda vid t.ex. för tidig utlösning, graviditet och amning, klimakteriet, eller stress, för att återbygga och balansera området kring vaginan eller för att få ökad stimulans och förhöjd njutning.

Salab Intimvård
Shopping Basket