Lediga tjänster

Denna rekrytering sköts av

WESTAFF Consulting

Denna rekrytering sköts av

WESTAFF Consulting

Intresseanmälan för kommande position som huvudtekniker!

Vi söker ständigt duktiga tekniker. Oavsett om du aktivt söker jobb i dagsläget, eller har funderingar på att söka dig vidare framöver så vill vi gärna att du hör av dig. Genom att visa intresse för denna tjänst öppnar du dina dörrar för varierande utmaningar.

Skicka gärna in ditt CV redan idag, när det dyker upp en huvudteknikertjänst som passar din profil så kontaktar vi dig direkt!

Då detta inte är en specifik tjänst utan en intresseanmälan för kommande ansvarig teknikertjänst så vet vi inte i förtid vilka exakta arbetsuppgifter tjänsten innehåller.

Självansökan

Om du tror att du kan stärka vårt team men inte en av våra lediga tjänster, så får du hemskt gärna fyll i formuläret nedan och berätta om dig själv och vilken typ av tjänst du är intresserad av så skickar vi dina kontaktuppgifter till den avdelning som passar din profil och önskemål.

Vi hanterar dina personuppgifter med respekt för din integritet. Om ingen av våra avdelningar känner att din profil behövs just nu kommer vi därför att radera dina personuppgifter och ansökan efter en månad.

    Shopping Basket