Salab söker ny stjärna till driftsteamet!

Underhållstekniker

För att fortsätta vår tillväxt söker vi hela tiden nya talanger.

Vi söker nu en drift/produktion/underhållstekniker.

Eller dela!

Välkommen till SALAB!

Ledande svensk tillverkare av unika kosmetiska produkter.

Vår fokus och styrka ligger i att utveckla och producera högkvalitativa kosmetiska produkter inom hud-, hår-, och intimvård. Vårt kontor och produktionsanläggning ligger ett stenkast från centrala Stockholm, strax intill Gustavsbergs centrum. Här finner du vår samlade expertis inom; R&D, förpackning, och produktion där vi hjälper dig med full service från idé, genom utvecklingen till färdig produkt. Vi är ett härligt team på strax över 50 personer.

Rollen...

Ingå i ett team av tekniker som tillsammans säkerställer det dagliga driften, med att lösa akuta produktionsproblem, löpande underhåll samt tillsammans säkerställa och förbättra drift av såväl fabrik som invändig fastighet som vi hyr.

Arbetsbeskrivning:

Bred och varierande roll som innebär att man utför de flesta tekniska arbeten inom tillsyn, skötsel, förebyggande-, felavhjälpande- samt planerat underhåll.

Implementerade av ny teknik/maskiner mm.

Arbete med fortlöpande underhåll och akutavhjälpande service på företagets maskinpark. Du kommer ansvara för vissa maskinomställningar och felsökning av el, svagström, pneumatik och mekanik.

Fokus som tekniker, är att arbeta förebyggande och att ständigt sträva mot förbättring!

Dina egenskaper...

Profil:

Vi ser att en gymnasial utbildning med inriktning teknik och/eller arbetat några år med service/underhåll inom någon form av industri/tillverkningsindustri.

För att du ska trivas i tjänst tror vi att du är en strukturerad, ambitiös och ansvarstagande person som har en god samarbetsförmåga. Trivs med att ha flera kontaktytor. Arbetar lösningsfokuserat och målinriktat där personlighet grundas i ett positivt tänkande där man ser möjligheter i stället för problem. Har ett gediget teknikintresse och gillar att arbeta praktiskt i maskinparken.

Goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är ett krav.

Speciellt meriterande för denna tjänst är:

  • Erfarenhet av felavhjälpning och underhållsarbete inom tillverkningsindustri
  • Mekanik, automation, pneumatik, svagström, el.

Utföra löpande rondering i fabrik och fastighet. Viss jourtid enligt schema.

Erfarenhet:

Minst 2-årig drift/automations teknisk utbildning och några års arbetslivserfarenhet som drift/produktion/underhållstekniker. Har du tidigare arbetat i industrimiljö är detta meriterande. Du kan hantera många olika arbetsuppgifter och har den tekniska förståelsen, förmågan att arbeta både i grupp och självständigt.

Van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem under högt tempo.

Nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt som externt.

Salab erbjuder dig...

Tillsvidareanställning. Heltid 40h/ v. Företaget har kollektivavtal.

Utöver ett otrolig starkt team med kompetenta kollegor du kan lära dig av och utvecklas tillsammans med erbjuder vi även fast lön, friskvårdsbidrag, möjlighet till massage/naprapat på arbetstid, gemensam friskvårdsaktivitet som för närvarande är yoga, andra roliga aktiviteter som AW, kickoffer, konferenser.

Tjänsten är på plats hos SALAB i Gustavsberg. Rekryteringen utförs av WeStaff Sweden, vid frågor eller funderingar kontakta ansvarig rekryterare.

Rekryteringsansvarig: Mikael Eriksson Tel: 072-965 00 26 E-mail: mikael@westaff.se 

Skicka in ditt CV redan idag, den här möjligheten vill du inte missa.

Sök tjänsten via